Polish Strategy Fans Forum

psff.wayofwar.org
Teraz jest 8 wrz 2010 o 02:04

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2

Autor Wiadomość
 Temat: Od Gustlika - do zainteresowanych grą w Panzer General2
PostNapisane: 18 wrz 2009 o 16:20 
Kapitan
Kapitan

Ponieważ, od jakiegoś czasu, tutejszy dział "Panzer General 2" - systematycznie podupada a ls_wookie i jego strona Stahlhelm zakończyli działalnośc, informuję wszystkich, że na wszelkiego typu sprawy związane z grą, instalacją, kłopotami i.t.p. - z przyjemnością odpowiem - ale tutaj:

http://www.forum.gildiageneralow.pl/gustlik-center/0/

Po prostu - z braku zainteresowania - informacje, które znajdują się na tutejszym forum, są już nieaktualne a trudno - przy każdym pytaniu - tłumaczyc wszystko od nowa. W dziale Gustlik Center na Generalsguild znajdziecie zawsze aktualne informacje o tym co dzieje się z moimi kampaniami, efilem i innymi sprawami związanymi ze światem PG2. Tam też znajdziecie więcej osób, które na pewno zechcą pomóc czy objaśnic to i owo.

Spędzone tutaj trzy lata były bardzo pożyteczne i twórcze, tutaj zaczęła się historia "polskiego" efila i polskiej kampanii. Zatem dziękuję wszystkim, którzy tu pomagali a na nowe forum się (z różnych powodów) nie przenieśli, choc ciągle mam nadzieję, że jednak dołączą.

Nie jest to żaden dramat, protest ani nic takiego... Tutejszy dział PG2 będzie istniał tak długo, jak będą tego chcieli administratorzy i byc może znajdą się chętni by go ożywic, ale na chwilę obecną stan rzeczy jest taki, że liczba zainteresowanych jest zbyt mała aby dzielic ją na dwa fora i po prostu, w tej sytuacji, nie mam czasu aby pisac wszystkie porady i newsy podwójnie.
Zwłaszcza, jeśli chodzi o rzeczy, które gdzie indziej są już po stokroc przedyskutowane i wyjaśnione.

Dziękuję wszystkim jeszcze raz, oczywiście "powiadamiacza" o postach w tym dziale zostawiam sobie włączonego, więc zawsze można mnie przywołac, ale odpowiedź będzie i tak jedna - jak wyżej.

Gustlik

Gustlik Center Forum
Polska strona o Panzer General 2:
Panzer General II

Temat: Re: Od Gustlika - do zainteresowanych grą w Panzer General2
PostNapisane: 19 wrz 2009 o 01:20 
Generał brygady
Generał brygady

GG: 0
Gustlik>> duży pokłon... i tak was znajdę. :-D

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2